Árak, további információk

Díjszabás

Diákoknak, munkanélkülieknek, nyugdíjasoknak: 12.000 ft/50 perc

Egyéni pszichológus tanácsadás: 17.000 Ft/50 perc

Tanácsadás pároknak: 25.000 Ft/50 perc; 35.000 ft/90 perc

Amennyiben a személyes találkozás nem oldható meg, Skype-on vagy Hangouts-on vállalok online tanácsadást

Hol keressen?

Az V. kerületben fogadom klienseimet, pszichológusi rendelőm pontos címe és elérhetőségeim:

Kővágó Pál pszichológus, 1052 Budapest, Semmelweis utca 2.

Pszichológus Budapest szívében

Pszichológusi rendelőm Budapest belvárosában, az Astoria közvetlen szomszédságában található  Mindig fontosnak tartottam, hogy Budapest szívében, egy jól megközelíthető, igényes környéken rendeljek, melyet klienseim könnyen el tudnak érni. Találkozásainkat így bárki, aki a fővárosban lakik, könnyen be tudja illeszteni hétköznapi tevékenységei közé.
Hogy miért pont engem válasszon?
Váratlan krízishelyzetben, de elhúzódó konfliktusos szituációkban is rendkívül fontos, hogy legyen Ön mellett egy olyan, felkészült és megbízható pszichológus Budapesten, a közvetlen közelében, aki elfogadásával, támogatásával hozzásegíti, hogy ismét képes legyen hatékony döntéseket hozni, kézben tartani az életét. Én ebben tudok segíteni. Nem fogom Ön helyett megoldani a konfliktushelyzeteket, de hatékonyan segítek abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb megoldást.
Kiemelt szakterületem a serdülőkori nehézségeken való túljutás, az internetfüggés megszüntetése, az önértékelési problémák, a szorongás és a kirekesztettségtől való félelem feloldása. Ezen felül párkapcsolati konfliktusokkal és életvezetési nehézségekkel kapcsolatban is bizalommal fordulhat hozzám. Komplex művészet- és meseterapeuta végzettséggel is rendelkezem.
Ha tehát az a szándéka, hogy találjon egy megbízható, barátságos, sokoldalúan képzett pszichológust Budapesten, feltétlenül jelentkezzen be hozzám!

Pszichológus Budapest szívében

Mindig elér, ha szüksége van rám!